Logo

Inbjudan till föreningsstämma och fika med styrelsen

Hej Säbyholmare,
Jag hoppas allt är väl med er och att ni liksom jag fått se en massa vårblommor redan… Vi i styrelsen vill bjuda in till FIKA MED STYRELSEN på eftermiddagen den 12 mars, kom in i matsalen i stallet i samband med att ni hämtar barn eller kom förbi ändå. Vi finns på plats mellan kl 16 och 17 och hoppas att få träffa några av er!
 
Varmt välkomna även  att delta på föreningsstämman den 24 mars. Kallelse till stämman, ligger på Schoolsoft sedan den 14 februari 2020. Alla som har barn på Säbyholm är välkomna men endast medlemmar i föreningen har rösträtt på stämman. Hör av er till Jenny (jenny.malmgren @sabyholm.nu ) om ni har frågor om medlemskap!

Vi planerar även en föräldraföreläsning om Montessoripedagogiken under vårterminen. Närmare om dag och tid kommer längre fram.

Bästa hälsningar

Malin Sjöstrand

Ordförande
Mobil: 0702 74 40 94
E-post: ordforande@sabyholm.nu

Vägen till förskolans parkering

Vi är nog många som har reagerat på att vägen från kullerstenarna och in mellan stallen är dålig. Samtidigt vill vi ju inte att de pengar som ska gå till verksamheten ska läggas på vägen, utan hoppas att staden ska ta ansvar för sin egen väg. 
Styrelsen har på önskemål från föräldrar och personal tagit fram en digital namninsamling för att ge staden en bild av hur många vi är som är engagerade i detta. Delta gärna i uppropet genom att gå in på följande länk och skriva under.

 

https://www.skrivunder.com/vi_onskar_se_markagaren_landskrona_stad_ta_ansvar_for_den_vag_som_gar_…

Vänliga hälsningar
Malin Sjöstrand

Ordförande
Mobil: 0702 74 40 94
E-post: ordforande@sabyholm.nu

LANDSKRONA MONTESSORIFÖR. EK.FÖRENING
Säbyholmsvägen 70
261 91 Landskrona
Exp. 0418-10085
Org.nr. 769600-2794

Februarihälsning

Nu är vi en bit in på vårterminen och ser att det blir ljusare och ljusare och innan vi vet ordet av är det sommar igen.

Med detta brevet vill vi skicka med lite påminnelser till alla våra vårdnadshavare. 

All kommunikation från Förskola och Skola som går ut till flera vårdnadshavare går genom SchoolSoft vilket innebär att det är viktigt att ni regelbundet loggar in och tar del av informationen samt ser till att kontaktinformation till er är uppdaterad. Ni når SchoolSoft på följande adress: https://sms.schoolsoft.se/sabyholmsmontessori/

Vi vill också påminna alla vårdnadshavare till barn i Förskoleklass och Skola om Skolenkäten från Skolinspektionen. Informationsbrev och länk till enkätundersökningen ligger som en nyhet på SchoolSoft. Era synpunkter är viktiga för vår verksamhet. 

Med vänliga hälsningar!

Luciafirande på förskolan 13/12 kl 15.30

Vi firar Lucia utomhus, på förskolan, den 13 december kl 15.30 tillsammans med föräldrar, syskon och släktingar för barnen på avdelningarna Kompassen, Norra, Södra och Västra.

Föräldrar och barn från småbarnsavdelningarna Lilla Södra, Lilla Norra och Lilla Västra är välkomna att titta på Luciatåget.

Medtag egen fikakorg.

 

Föräldramöte på skolan!

 
Nu har det gått någon vecka av skolstarten och det är dags för höstens föräldramöten.
  • 6/9 har Skolår 4-9 möte med start 18:00
  • 11/9 har skolår F-4 möte med start 18:00
 
Båda mötena kommer att inledas i Stallets matsal med information om bland annat Säbyholms satsning på Schoolsoft.
 
Vi hoppas att få träffa så många som möjligt!

Följ oss