Logo

Information från rektor

Här kommer ett långt och bitvis tråkigt informationsbrev från rektor….
Något oväntat har Sara Nordfeldt meddelat att hon inte kommer att fortsätta arbeta hos oss till hösten, anledning till detta är att Sara vill arbeta närmare hemmet. Vi kommer att sakna henne mycket och önskar henne ett stort lycka till i framtiden.

Nu till något positivt, vi har anställt en lärare, behörig i flera ämnen och Montessoripedagogik, till arbetslaget i år 4-6. Läraren lång erfarenhet i yrket och med aktuell åldersgrupp. Mer information gällande detta i nästa informationsbrev då allt inte är officiellt hos alla parter än.

Vi måste tyvärr informera er om att två elevers cyklar har blivit stulna under skoltid p.g.a. detta bör cyklarna gå att låsa.

Skolverket har skickat ett stort tack för vårt deltagande med deras enkäter, bifogar deras mail och därmed adresser till resultaten för er som är intresserade.

Tack för att ni har deltagit i arbetet med Skolinspektionens skolenkät. Tack vare er och andras medverkan har vi nu fått in drygt 150 000 enkätsvar från cirka 1 600 olika skolenheter. Svaren från elever, vårdnadshavare och pedagogisk personal finns nu sammanställda och tillgängliga att ladda ned på vår webbplats skolinspektionen.se och via Siris. Skolenkäten är ett viktigt underlag för oss och vi tror att resultaten även kan användas av er, i ert eget utvecklingsarbete. I juni kommer Skolinspektionen att publicera de övergripande resultatrapporterna för omgången, tillsammans med en kortare analys av vårens resultat. Besök gärna vår webbplats om ni vill veta mer om Skolenkäten eller om har ni frågor, http://www.skolinspektionen.se/skolenkaten.

Stort tack för ert deltagande i arbetet med skolenkäten!

Vänliga hälsningar
Skolinspektionen

Dela detta

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Följ oss