Logo

Information gällande busskort för elever!

Viktig information gällande rätten och uthämtande av busskort:

Hej!

Läsåret 2017-18 närmar sig snabbt. Elever som bor i Landskrona kommun, går i årskurs F-3, och har minst 3 km väg till skolan, samt elever som bor i Landskrona kommun, går i årskurs 4-9, och har minst 4 km väg till skolan är berättigade till ett JOJO-kort utan kostnad.

Eleverna är välkomna att hämta sina kort på stadshuset onsdag den 16 augusti kl 0800 – 1630 då jag finns på plats i receptionen, eller vid senare datum. Trafikföretagen låter alla berättigade elever åka utan kort de första fem dagarna på läsåret.

Har ni frågor gällande skolresor är ni välkomna att kontakta mig.

Med vänlig hälsning

Tomas Malmberg

Verksamhetscontroller UTB/SB
Landskrona stad
Stadshuset 261 80  Landskrona
Telefon 0418-474112

 

Dela detta

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Följ oss