Logo

Februarihälsning

Nu är vi en bit in på vårterminen och ser att det blir ljusare och ljusare och innan vi vet ordet av är det sommar igen.

Med detta brevet vill vi skicka med lite påminnelser till alla våra vårdnadshavare. 

All kommunikation från Förskola och Skola som går ut till flera vårdnadshavare går genom SchoolSoft vilket innebär att det är viktigt att ni regelbundet loggar in och tar del av informationen samt ser till att kontaktinformation till er är uppdaterad. Ni når SchoolSoft på följande adress: https://sms.schoolsoft.se/sabyholmsmontessori/

Vi vill också påminna alla vårdnadshavare till barn i Förskoleklass och Skola om Skolenkäten från Skolinspektionen. Informationsbrev och länk till enkätundersökningen ligger som en nyhet på SchoolSoft. Era synpunkter är viktiga för vår verksamhet. 

Med vänliga hälsningar!

Dela detta

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Följ oss