Logo

Vägen till förskolans parkering

Vi är nog många som har reagerat på att vägen från kullerstenarna och in mellan stallen är dålig. Samtidigt vill vi ju inte att de pengar som ska gå till verksamheten ska läggas på vägen, utan hoppas att staden ska ta ansvar för sin egen väg. 
Styrelsen har på önskemål från föräldrar och personal tagit fram en digital namninsamling för att ge staden en bild av hur många vi är som är engagerade i detta. Delta gärna i uppropet genom att gå in på följande länk och skriva under.

 

https://www.skrivunder.com/vi_onskar_se_markagaren_landskrona_stad_ta_ansvar_for_den_vag_som_gar_…

Vänliga hälsningar
Malin Sjöstrand

Ordförande
Mobil: 0702 74 40 94
E-post: ordforande@sabyholm.nu

LANDSKRONA MONTESSORIFÖR. EK.FÖRENING
Säbyholmsvägen 70
261 91 Landskrona
Exp. 0418-10085
Org.nr. 769600-2794

Dela detta

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Följ oss