Logo

Inbjudan till föreningsstämma och fika med styrelsen

Hej Säbyholmare,
Jag hoppas allt är väl med er och att ni liksom jag fått se en massa vårblommor redan… Vi i styrelsen vill bjuda in till FIKA MED STYRELSEN på eftermiddagen den 12 mars, kom in i matsalen i stallet i samband med att ni hämtar barn eller kom förbi ändå. Vi finns på plats mellan kl 16 och 17 och hoppas att få träffa några av er!
 
Varmt välkomna även  att delta på föreningsstämman den 24 mars. Kallelse till stämman, ligger på Schoolsoft sedan den 14 februari 2020. Alla som har barn på Säbyholm är välkomna men endast medlemmar i föreningen har rösträtt på stämman. Hör av er till Jenny (jenny.malmgren @sabyholm.nu ) om ni har frågor om medlemskap!

Vi planerar även en föräldraföreläsning om Montessoripedagogiken under vårterminen. Närmare om dag och tid kommer längre fram.

Bästa hälsningar

Malin Sjöstrand

Ordförande
Mobil: 0702 74 40 94
E-post: ordforande@sabyholm.nu

Dela detta

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Följ oss