Logo

Köanmälan

Är ni intresserade av att börja på Säbyholm? Vad roligt! Då skall ni anmäla dig till vår kö så snart ni kan, vilket är kostnadsfritt. Precis som alla friskolor i Sverige, har vi en rak kö som baserar sig på “först till kvarn”-principen. Vi tillämpar dock syskonförtur, vilket innebär att vi aldrig varken kan lova plats i förväg eller ge er exakt placering i kön, eftersom det kan förändras efter hand, exv. om ett syskon kommer in.

Till förskolan har vi normalt endast intagning i augusti varje år, då 6-åringarna flyttar till upp till förskoleklass. Besked om plats till augusti ges senast under maj månad. Till förskoleklass har de barn som gått på förskolan förtur. Besked lämnas normalt i mars månad. I övrigt så tar vi in barn och elever när plats uppstår. Till årskurs 8 och 9 tar vi in elever endast undantagsvis.

Så fort det blir en plats ledig i förskolan eller skolan och att den skall fyllas, kontaktar vi kön i turordning. Det är jätteviktigt att vi har era aktuella kontaktuppgifter. En gång per år anmodar vi er att uppdatera era kontaktuppgifter – har ni inte meddelat nya kontaktuppgifter till oss och vi inte får tag på er, förlorar ni tyvärr er plats i kön och platsen går vidare till nästa. Är ni osäkra så hör av er till expeditionen.

Köanmälansblanketten kan laddas hem, fyllas i digitalt och sedan skrivas ut, eller skrivas ut blank och fyllas i för hand. OBS! Anmälan skall skrivas under av samtliga vårdnadshavare, annars är den inte giltig!

VIKTIGT NÄR DET GÄLLER KÖANMÄLAN TILL FÖRSKOLAN

Ni måste också anmäla er till Familjeportalen i Landskrona stad, annars gäller inte er köannmälan. >>

ANSÖKAN SKICKAS TILL

Säbyholms Montessori, Säbyholmsvägen 70, 261 91 Landskrona

Dela detta

Följ oss